Hyra & hyresavier

Ändrad den Thu, 14 Dec 2023 vid 02:14 PM

Simpleko hanterar administrationen av hyror och hyresavier för Stiftelsen Alnarps Studentbostäder.
Vänligen kontakta Simpleko när det gäller frågor om avier, inbetalningar och påminnelser av din hyra.

Kontakta Simpleko direkt med din fråga via deras portal, så återkopplar Simpleko till dig via deras ärendehantering. Lägg din fråga under fliken ”Ärende” som du hittar när du är inloggad. Logga in på portal.simpleko.se/kundportal/login eller direkt från hemsidan.

Boendeportal

portal.simpleko.se/kundportal/login

Simpleko AB - En del av Riksbyggen
Webbplats: simpleko.se
E-post: info@simpleko.se
Telefon: 018-66 01 60 (måndag-fredag kl 9-15, lunchstängt kl 12-13)

Påminnelseavgift
Om inte hyresgästen betalar i tid är hyresgästen skyldig att utge ersättning för betalningspåminnelse i enlighet med

lag (1981:739) om ersättning för inkassokostnader m.m.