Ordningsregler för sociala medier

Ändrad den Wed, 22 Feb 2023 vid 12:11 PM

Med omtanke för alla boende på Lommaborgen har styrelsen tagit beslut för följande ordningsregler för stiftelsens sociala medier med facebooksida och grupp.
---
Ordningsregler
Lommaborgens boendegrupp ska alltid vara en trygg och välkomnande plats för alla på detta forum oavsett vem du är. Syftet med denna grupp är att förmedla praktisk boendeinformation mellan hyresgäster samt information från hyresvärd.

1: Håll en vänskaplig och god ton
Vi ansvarar alla för att skapa en välkomnande miljö. Låt oss behandla varandra med respekt. Det är naturligt att ha olika åsikter, men man ska hålla en vänskaplig och god ton. Tänk på att alla vill känna sig välkomna och trevligt bemötta

2: Se till att alla känner sig trygga - Ingen hatretorik eller mobbning
Mobbning, anklagelser, hot, hets, personangrepp, påhopp och förlöjliganden är inte tillåtet i någon form. Opassande, stötande, hånfulla, kränkande och nedsättande kommentarer om saker som t.ex etnisk tillhörighet, religion, kultur, sexuell läggning, kön eller identitet tolereras inte. Kampanjer, drev och desinformation av olika slag är ej tillåtet.
3: Kommentarerna ska avse det aktuella ämnet. S.k. whataboutism är ej tillåtet, https://goo.gl/kiV5J. Dvs att bemöta ett inlägg eller en annan kommentar med att skriva om något helt annat. Om en kommentar med tillhörande följdkommentarer på något inlägg spårar ur i en rad osakliga kommentarer så kan kommentarstråden tas bort och kommentarsmöjligheten upphöra för ytterligare kommentarer.

4: Inkorrekt och felaktig information och länkar till falsk information är otillåtet.


5: Reklam är ej tillåtet.


6: Inlägg och kommentarer görs i eget namn.

7: Om det viktigaste för dig inte är själva inlägget utan istället kommentarsfältet och om du inte anser att respekt till såväl lagar som medmänniskor går före så är detta inte rätt grupp för dig.

8: Stiftelsen Alnarps Studentbostäder ansvarar för denna sida och grupp och förbehåller rätten att ta bort kommentarer samt spärra eller ta bort medlemmar.

Var artikeln till hjälp?

Toppen!

Tack för din feedback

Vi beklagar att det inte var till hjälp

Tack för din feedback

Berätta för oss hur vi kan förbättra den här artikeln!

Välj minst en av orsakerna
CAPTCHA-verifiering krävs.

Feddback skickat

Vi uppskattar din feedback och uppdaterar artikeln vid behov