Uppsägning av bostad

Ändrad den Wed, 06 Sep 2023 vid 01:18 PM

Då vill vi att du tänker på att:

• Det är tre månaders uppsägningstid. Från och med angivet datum fram till den 14:e eller den sista i månaden som inträffar tidigast efter tre månader från uppsägning.
  • Lämna in en skriftlig uppsägning. Blankett finns på anslagstavlorna i entréerna (alternativt via PDF i detta meddelande.
  • Uppsägningen ska lämnas i Informations och Uthyrningsutskottets postfack (längst ner till höger vid A-husets postfack), samt lägg ett ärende gällande din uppsägning på lommaborgens supportcenter (lommaborgen.se)
  • Bekräftelse på uppsägning skickas digitalt och sker med BankID, följ anvisningarna kring städ och vad som gäller vid besiktning.
  • Städa noga, tag hjälp av checklistan på den utdelade blanketten, vid ej godkänt städ vid besiktning så dras depositionen.
  • Kolla upp så du inte har någon hyresskuld eller påminnelseavgift.

Obs! Om du flyttar under juli eller augusti så blir du tvungen att betala hyra under denna tid, även om de normalt sett är inbetalningsfria.