Tv-kanaler

Ändrad den Tue, 20 Apr 2021 vid 07:55 PM

TV

För dig som boende på Lommaborgen finns det två alternativ för att få TV-kanaler till din TV, TV-uttaget eller via bredband. Du väljer det alternativ som passar dig och dina behov. Det är alltid du som hyresgäst som ansvarar och har betalningsskyldighet vad gäller mottagare och kanalpaket.

---

Kanalutbud via marknätet (TV-uttaget)
Fri-tv-kanalerna kan du ta emot och titta på utan kostnad. De är SVT1, SVT2, SVT24, SVTB, Kunskapskanalen, TV4, TV6 och TV Finland. På vissa platser runt om i landet finns även en lokal kanal. De fria kanalerna kräver inget programkort och kostar inget extra. Däremot behöver du en TV med digital-tv-mottagare eller en extern digital-tv-mottagare om du tittar på tv via TV-uttaget.

Brett utbud av betalkanaler via marknätet (TV-uttaget)
Via TV-uttaget kan du ta emot ett 40-tal betalkanaler. För mer information om utbud av betalkanaler, kontakta Boxer som hanterar abonnemang och programpaket.

---

Kanalutbud via bredband
Lommaborgen tillhandahåller fast bredband i varje boende via nätverksuttaget. Via bredbandet kan du få tillgång till ett stort TV-utbud via Bahnhof. Frågor om utbud, teknik och priser görs via Bahnhof.

Web: https://www.bahnhof.se
Tel: 010 - 510 00 00
E-post: kundservice@bahnhof.se

Var artikeln till hjälp?

Toppen!

Tack för din feedback

Vi beklagar att det inte var till hjälp

Tack för din feedback

Berätta för oss hur vi kan förbättra den här artikeln!

Välj minst en av orsakerna
CAPTCHA-verifiering krävs.

Feddback skickat

Vi uppskattar din feedback och uppdaterar artikeln vid behov