TV-avgift

Ändrad den Fri, 12 Feb 2021 vid 03:53 PM

Public service-avgift

Den 1 januari 2019 ersattes radio- och tv-avgiften till Radiotjänst med en individuell public service-avgift. Public service-avgiften ska betalas av alla som bor i Sverige, som ska betala skatt här och som har fyllt 18 år den 1 januari 2019. Även vissa som bor utomlands ska betala avgiften. Du ska betala avgiften oavsett om du har en tv eller inte, och den dras direkt med din skatt.