Fortsatta problem med råttor

Ändrad den Fri, 12 Feb 2021 vid 05:15 PM

Problemen med råttor fortsätter. Nu främst i A-huset.

Clockrent har under dagen satt ut vanliga råttfällor vid husgrunden runtom A-huset. Därför är det av vikt att man håller uppsikt över barn och husdjur när de vistas i närheten av A-huset.

Vidare gäller att skötta sopsorteringen på ett bra sätt (gäller alla boende):

- Ha för vana att tömma sopor och kompost varje kväll.

- Se till så att sopkärlen vid sopstationen stängs ordentligt.

Anticimex är inkopplat på så sätt att de har hand de större råttfångarna (plåtlådor) som finns vid A- och B-huset. Det går inte att lägga ut gift eftersom det är ett boende.

Hälsningar IoU