Tvättstugan

Ändrad den Fri, 12 Feb 2021 vid 03:53 PM

Den gemensamma tvättstugan är öppen vardagar 7-22 och helgdagar 9-22. Bokningsschema för de två stora maskinerna finns i källarkorridoren. För den lilla tvättmaskinen och torktumlaren är det ”först till kvarn” som gäller. Det är inte tillåtet att tvätta mattor större än en badhandduk. Bygelbehå ska tvättas i tvättpåse. Den gula tvättmaskinen ska användas till djurfiltar och andra plagg som varit i närkontakt med djur. Det är allas gemensamma ansvar att tvättstugan hålls ren och fin.